Man får inte allting som man vill, jag måste lära mig.

Idag for vi till Boliden och träffade några kompisar.
Efter en lång stund, fick jag veta från kompis att hon är.......jag blev ledsen och jag är forfarande ledsen.
Jag borde glad att jag har nästan allting som jag vill ha. Om en sak jag missar, eller jag får inte nu, jag borde inte ledsen eller ge  upp.

Vad brukar jag höra från Martin när jag är ledsen är allting går fixa! Det borde funka idag också.
Jag är en glad person eller inte ofta att jag är ledsen och om nångång jag är ledsen, det blir så fruktansvärt hemskt för mig.

Ingenting blir bättre, ingenting händer. Jag borde slappna av och väntar ett tag till. Jag borde lära mig varje dag, man borde lära mig när man blir äldre och äldre. Och det gör jag liten grann eller kanske.
Tyvärr, jag är inte en duktig eller stark tjej idag. ('---') ledsen.


Idag gjorde jag ett prov.

Idag hade jag ett prov på skolan. Fan fan fan! det gick inte bra för mig. Och idag blir första gång för mig att jag är säkert att jag kommer inte få bra poäng . Men kanske får jag, man vet aldrig. 
Jag blev besviken att jag kan inte hel del. Fan fan fan och fan igen.

Är provet svårt? Kanske eller ja eller nej, men jag kan inte alla ord, och jag kommer inte ihåg alla bokstav.

Jag vet att jag måste läsa mer och svenska är inte lätt, det är svårt mer än man tror och jag måste läsa mer och ha mer tid att plugga.

Förbannad att jag kan inte göra det bra nog idag. Fan fan! Det är tur att jag kan svära på svenska i alla fall och jag är ganske duktig. Fan!

Ps. Idag fick jag en glad samtal från en som jag känner. Jag är pigg och glad men tyvärr är jag inte redo att göra nån mer prov. Fan igen.


Nu är det dags för mig att träna och läsa.

Igår var jag förkyld. I torsdag mådde jag ledsen och glad. Idag har jag inte utsäkt att vara lat.
Det är dags för mig att göra nånting nytta.

Idag måste jag träna och läsa och göra läxor.

På efton ringde jag till mina familjen och min gamla chefen i Thailand. Varje gånger pratade jag med henne, jag är  glad, hon är rolig, hon muntrar upp mig. Hon frågade om jag har kompis i Sverige? Det är bra fråga.

Tidigare sa jag att jag har inte kompisar, jag känner mig ensam. Men nu har jag bott i Sverige för 2 år, jag har  många vänner , jag har många kompisar som lyssnar på mig när jag ledsen eller förbannad. Jag har kompisar som jag kan ringa till henne när jag känner mig ösakert.
 Jag har kompisar som jag kan prata när jag är glad.
I feel that I am at my home, and this is my second home or maybe this is my first home that I have  a warm family. Nice to be here!


Ok, nu det är dags jag ska träna nu...


I love it.


Hade en mysig dag i Myckle med mina kompisar.
My day.

Efter frukost for vi på biblioteket. Det är jättelänge sen jag var det. Jag behöver att låna en roman, och jag hittar många boken som det är intressant.
Det är så roligt att vara i biblioteket, lugnt och skönt, det fins inte många folk.Efter läsning en stund gick jag på stan och handlar liten. Jag hittar en halsband och en tröja.
 Jag ska fara på fest idag.
Grattis P' Wan. Tack för god mat och trevlig fest.

 Mango & Klibbris.
RSS 2.0