Sitter och grillar ute

Idag åker vi till Boliden, vi fick bjuda lunch från Ping.
Vi sitter och grillar ute, men men det är ganska kallt idag, jag tycker att det är ganska konstig när vi grillar när det är inte bra vädret.  Men det gick bra ändå.
Maten är jävlig goda, kött är perfekt gjort från Ping.Life!

En veckan går jätte fort, äntligent är fredag idag. Jag känner som jag har inte gjort nånting så mycket, bara jobbar. I onsdag, vi har varit hos Emma. Grattis till Daniels födelsedagen, Maj 26.
Maj 25,27 åkte till lasarett, hälsade på Ping.

Idag är fredag, Henrik kommer och fixar klädhängare  som jag kan ha i tvättasrum. Jag har massor jackor som behöver plat att hänga. Det är ganska många redan. Sluta att handla du!! Kom ihåg det..

Imorgon ska vi åker till Boliden eller??

Min kompis är i sjukhuset.

Idag efter jobbet, vi åker till sjukhuset att hälsa på Pingping, hon är sjuk.

Äntligent är jag hemma i Sverige.

ÅHH!! Det är ganska trött idag, började jag jobba igår, idag och en vecka till Maj 28. Det är bra att jag har tur, efter resan,fått jag jobbar direkt. Men jag har inte tid att vila.Hemma är fulla av grejor.

Jag känner liten konstig, känner som jag hade dröm. Fem veckor gick jätte fort när jag var i Thailand med mina föräldrar och mina släktingar.Jag är ledsen att jag måste åka tillbak till Swe så fort. Men vi hade bra tid tillsammans, jag ska aldrig glömmer de.

Min resa i Thailand 2010 var April 13-Maj 17 2010


Vi har gjort många roliga saker, jag har färger håret.

Jag hälsade mina gamla jobbar kompisar i BKK. Vi var glada att träffa med varan. Företag är större än forut. De har ny dekoration.  Jag fick en stor kram från chefen och alla och fick jag en stor tårta. Vi hade resan till Hin Ngam stranden, Kho Plai Dam stranden och Nai Keaw vattenfall in Nakorn Si Thammarat med mina familen.
Senare åkte vi till Ao Nang, Krabi, Railay Beach (east, west ), Ao Pranang Beach och Phi Phi Island, vi bodde i Long beach island för 4 nätter.
 Vattnet är jättefint i Krabi, jag kan inte förklara hur fina de är! Det är jätte jätte fint, det är otroligt fint.Efter våran resan från Krabi, vi var hemma i södra för några dan. Vi vilade.

Maj 9-11,2010 åkte vi till Trang med min syster, min kousin och min mamma. Vi hade varit i Pakmeng beach, Koh Cheuk, Koh Mah, Koh Kradan och Morakot Cave.
Pakmeng stranden är inte så fint vattnet för att just regnar! Det finns inte många folk där för att låg säsong.
Vi fick åka båt och snokell till fyra fina ö.

Maj 13,2010 åkte vi tåget från Nakorn Si Thammarat till BKK. Jag var jätte ledsen.
Jag grät och kramade mina föräldrar, jag vet inte när jag kan komma till de igen, jag ska komma ihåg de.
Bye bye Thailand. Jag älskar dig jätte mycket.
RSS 2.0