Kär i bär tårta till jobbet!
Ingredienser
12-14 bitar
300 g mandelmassa3 ägg
1/2 dl vetemjöl
Fyllning:
1 dl Kelda vaniljsås
1 1/2 dl Arla Köket Kesella kvarg vanilj
1 liter färska blandade bär
Gör så här
Sätt ugnen på 175°. Riv mandelmassan och rör i ägg och mjöl. Häll smeten i en smord och bröad form, ca 24 cm i diameter. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min. Låt kakan kallna.Vispa vaniljsåsen och rör i kvarg. Bred ut fyllningen över kakan. Lägg på bären och dekorera gärna med små blad.
Kommentarer
Postat av: Maja
mumma!
Postat av: rebecca
Hej! Just nu har jag en tävling på bloggen i samarbete med Aussie och Bloglovin' där du kan vinna grymma hårvårdsprodukter! Klicka på länken för att anmäla dig: http://rebeccaste.blogg.se/2010/november/tavling-aussie-bloglovin.html#comment
Postat av: Cissi
mums!
Trackback