Vecka 35

Vecka 35

Nu ökar man snabbare i vikt, upp till drygt ett halvt kilo varje vecka. Av det går cirka 300 gram till fostret, som nu väger ungefär 2400 gram. Det har blivit Ett 35 veckor gammalt foster som är 47 centimeter långt.knappt 47 centimeter långt.

Fostret har lagt på sig mer fett. Huden är tjockare och har fått en ljusrosa färg. Det ulliga hår som tidigare funnits på kroppen är borta, och huden är täckt av rikligt med skyddande fosterfett. Om barnet skulle födas nu kan det vara så insmort att huden är vit och kletig av allt fett. Fettet gör att huden blir mycket mjuk.

De flesta barn ligger med huvudet nedåt. När barnet har ställt in sig på rätt sätt känner många en lättnad. Nu börjar det bli mer verkligt, snart kan barnet komma. Livmodern har vuxit sig så hög att den når upp under revbensbågen.


Glad påsk!Sightseeing tour och klockan 5 hos Sören

Idag åker vi till Bodan, sen åker vi till Bergbyn och sen på Coops och sen hemma på Anderstops!
Vad roligt att vi hittade bra grejer som vi behöver!

Sören bakar mjukkakor och grillar vi till middag.


En lugn stund i kvartersgård

Igår var första gång för mig att tvätta i stormaskin (kvatersgård)
Det var så roligt, jag fick en lugn stund i tvättstuga ensam innan jag väntade för tvätt, så skönt!
Det tog 2 timmar att tvätta för 12 kg, det gick fort som man inte tror det.
Kl. 16:00 Martin kom och hämtade rena tvättar, allt är klart, så sen vi ska laga middag!Hade en rolig dag med Roland och Märtha

Idag följer jag Roland och Märta till Solbacken, vi tittar mycket grejor på Barnenshus, tittar på blommor och orchideer. Jag hittar en orchide som luktar gott, så fick jag en från Märta, och den heter ZYGOPETALUM!

Efter handlar åker vi till Stigs konditori, jag såg så mycket gott och jag vill köpa alla! Men det går inte, jag bestämmer mig att äta en Schwarzwald och en smörgås! Gott & Mätt sen vi åker hem.v. 32 min gravidmage!Tur att tid går fort och jag mår bra nästan hela tiden.
V. 32 jag tycker att det är liten jobbigt, det är svårt att sova på natten, barn rör sig jättemycket på natten, jag blir vak! men det är inte så långt kvar.

RSS 2.0